#TOIMIPAREMMIN

”Fysioterapeutin sosiaalinen media, henkilöbrändäys ja markkinointi”

Online seminaari

”Kuinka todennäköisesti suosittelisit seminaaria kollegallesi?

Fysioterapeutin sosiaalinen media, henkilöbrändäys ja markkinointi

Kuinka tuon kannattavalla tavalla omaa osaamistani esille?

Kuinka teen sen omalla tavallani ja omalle unelma-asiakkaalleni?

Kuinka toimin sekä nyt poikkeustilanteessa että tulevaisuudessa?

Online -seminaarimme tuo vastauksia näihin kysymyksiin sekä asiantuntijaluentojen että fysioterapeuttien esittelemien henkilökohtaisten case-tapausten kautta. Kuulet menestyneiden kollegoiden parhaat omakohtaiset vinkit ja oivallukset sekä alan huippuammattilaisten neuvot aiheeseen.

Seminaari järjestettiin 19.4.2020 ja mukana oli yli 50 fysioterapeuttia!
Voit nyt ostaa seminaarin videotallenteet ja muut materiaalit verkkokaupastamme ja päästä mukaan oppimaan myös jälkikäteen!


Ostamalla tuotteen saat välittömästi pääsyn kaikkiin materiaaleihin.

”Loistavasti koostettu kokonaisuus, jossa eri näkökulmia jokaisella puhujalla. Lisäksi kaikilla puhujilla selkeät ja helposti lähestyttävät sisällöt sekä suorat käytännön vinkit!”

”Mielenkiintoiset ja hyvin käytännönläheiset puhujat. Tarpeeksi selkeää puhetta ja helposti tartuttavaa asiaa.”

”Luennoitsijat olivat kannustavia ja luentojen aiheet olivat hyödyllisiä. Seminaarin aihepiiri liikkui omalla ”epämukavuusalueella”. Seminaarin kautta tuli tunne ja ajatus, että ehkä voisin jollain tavalla silti näkyä somessa / internetissä.”

Puhujat ja aiheet


Outi Syrjälahti / Kasvumanageri

Vahva brändi tuottaa lisäarvoa

Oletko kiinnostunut kuulemaan miten saat vahvalla henkilöbrändillä tuotettua yrityksellesi lisäarvoa? Käymme tunnin aikana läpi kolme teemaa; 

 • itsensä markkinoimisen pelon voittaminen
 • ajankäytön hallinta eli miten brändin rakentaminen otetaan osaksi arkea niin ettei työ tunnu ylivoimaiselta
 • kuinka hyvin hoidetulla jälkimarkkinoinnilla tehdään myyntiä. 

Kasvumanageri® on markkinoinnin valmentaja joka on suunnitellut kaupallistamisstrategioita ja toteuttanut lukuisia markkinointikampanjoita jo 20 vuotta. Osaamisen ydintä on asiakkaan vahvuuksien tunnistaminen, kilpailukeinojen valjastaminen yrityksen käyttöön ja asiakasymmäryyksen kokonaisvaltainen lisääminen.


Atte Niittykangas / Sirkusfysio

Kuinka pieneen markkinaan voi brändinsä pohjata?

Fysioterapeutti Atte Niittykangas kertoo oman Sirkusfysio brändinsä 5 vuotisesta taipaleesta, joka on kulkenut pienen sirkuskoulun välinevarastoon viritetyltä hoitopöydältä Cirque Du Soleiliin ulkomaille.

Luennolla käydään läpi:

 • Matkalle osuneet onnistumiset ja mitä Atte ei tekisi enää uudestaan
 • Miksi brändi on tärkeä omalle fokukselle
 • Brändin vaikutus kilpailuasetelmaan alalla

Atte Niittykangas on jyväskyläläinen fysioterapiayrittäjä Sirkusfysion takana, jonka työn keskipisteessä on aina ollut sirkuslaiset. Atte on pyörittänyt omaa treenisaliansa ja kiertänyt ympäri Suomea auttamassa esiintyjiä fysioterapeuttina ja kouluttajana. Viimeisimpänä toiminta on laajentunut ulkomaille Hampuriin Cirque Du Soleilin Paramour-esityksen Performance Medicine teamiin.


Sanna Virtanen / Flumenia

Kanavia siellä ja täällä, mutta missä minun kannattaisi olla?

Tässä setissä käymme läpi sisällön tuottamista, sosiaalisen median markkinointia ja yrityksen verkkonäkyvyyttä. Tavoitteena on, että pystyt hyödyntämään markkinointikanaviasi tehokkaammin ja vaikuttamaan siihen, että palveluita etsivät asiakkaat löytävät luoksesi.

Puhujana on Digimarkkinointitoimisto Flumenian perustaja Sanna Virtanen. Yli kymmenen vuoden kokemus markkinoinnin eri rooleista ja kouluttamisesta sekä innostus digitaalisuuden tuomiin mahdollisuuksiin takaavat ajankohtaisimmat ja tehokkaimmat vinkit eri markkinointikanavien käyttöön.


Annakaisa Hinkkanen / FYSIOANNAKAISA

Case: Fysioterapeutti Annakaisa Hinkkanen

Annakaisa on nyt kahtena ”karanteeniviikkona” myynyt lähes 400 paikkaa online-workshoppeihinsa. Ja hän on tosiaan tehnyt sen kohta vuoden kestäneen äitiysloman keskeltä. Sellaista ei tehdä ihan tuosta vaan, vaan se on vaatinut pitkää ja säännöllistä henkilöbrändin rakentamista ja luottamuksen luomista seuraajiin. Omassa osuudessaan Annakaisa kertoo;

 • kuinka on aloittanut henkilöbrändinsä ja sosiaalisen median näkyvyytensä rakentamisen
 • miten sisältöä syntyy ja millainen sisältö on ollut hänelle toimivaa
 • millaisia vaikutuksia sosiaalisella medialla on ollut yrittäjän elämään

Annakaisa on fysioterapeutti, valmentaja ja kouluttaja, joka on erikoistunut äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan. Naisten kokonaisvaltainen hyvinvointi, etenkin raskaana olevien sekä synnyttäneiden hyvinvointi on lähellä Annakaisan sydäntä.


Jani Parkkinen / Optimove Fysioterapia

Esiinny eduksesi!

Mitä edustavammin ja aidommin olet eri kanavissa esillä, sitä helpommin kiinnität uusien seuraajien ja potentiaalisten asiakkaiden huomion! Jani käy esityksessään läpi konkreettisia ja heti käytäntöön vietäviä vinkkejä, joiden avulla saat muun muassa;

 • luotua näyttävämpiä ja laadukkaampia kuvia ja videoita ilman suuria investointeja tai ajallisia vaatimuksia
 • moninkertaistettua sisällön tuottamisesi eri kanaviin ilman isoa lisävaivaa
 • kehitettyä esiintymis- ja kommunikaatiotaitojasi videoille, luennoille ja muihin esiintymistilanteisiin

Jani on toiminut kymmenen vuotta yrittäjänä ja pyörittää tällä hetkellä Optimoven fysioterapia- ja valmennusyritystä yhdessä tiiminsä kanssa. Optimove on kasvanut muutamassa vuodessa yhden miehen operaatiosta nyt yhteensä 12 ammatinharjoittajaa työllistäväksi yritykseksi kolmeen eri toimipisteeseen. Käytännössä ainoa markkinointi jota Optimovella tehdään tapahtuu sosiaalisen median eri kanavien kautta. Optimoven lisäksi Jani toimii kansainvälisenä kouluttajana sekä Rocktapella että Functional Movement Systemsillä.


Joonas Putti / Fysiopolis & UMPOF

Fysioterapeutit kuolevat sukupuuttoon, jos eivät kehity

Digi- ja markkinointiosaamisesta on tulossa nopeasti yksi tärkeimmistä työkaluista. Joonas esittelee case-esimerkkien kautta henkilöbrändin ja sosiaalisen median merkitystä nykyajan fysioterapiamaailmassa. Esityksessään Joonas ravistelee hereillä ihmiset aiheista kuten:

 • Henkilöbrändäys – Mistä sinut tunnetaan? Pidä itsestäsi meteliä!
 • Digi ja Some – Vaikuta ja vakuuta digissä
 • Sisältömarkkinointi – Kuinka saat kohderymäsi huomion tuomalla lisäarvoa

Joonas on helsinkiläinen fysioterapeutti, valmentaja ja somenikkari, joka tavoitti sisällöillään yli miljoona suomalaista vuonna 2019. Lisäksi hän on Fysiopolis -yrityksen perustaja, Uudenmaan fysioterapeutit ry:n puheenjohtaja ja Umpof ry:n propagandaministeri. Joonas käyttää sosiaalista mediaa yritysten ja yhdistysten markkinointitoimintaan, mutta myös terveyden edistämisen ja vaikuttamisen työkaluna.


Seminaari järjestettiin 19.4.2020 ja mukana oli yli 50 fysioterapeuttia!
Voit nyt ostaa seminaarin videotallenteet ja muut materiaalit verkkokaupastamme ja päästä mukaan oppimaan myös jälkikäteen!


Ostamalla tuotteen saat välittömästi pääsyn kaikkiin materiaaleihin.

”Todella selkeitä esityksiä kaikilta ja kaikki tulivat seminaariin omalta kulmaltaan. Ammatimaisesti hyvin suunniteltu kokonaisuus.”

”Kaikilla mainiot setit ja selkeät, erinomaiset vinkit :)”

”Kaikille suuret kiitokset mielenkiintoisista osuuksista. Kokonaisuudessaan onnistunut koulutus!”

”Kiitokset kaikille esiintyjille, olitte ihanan luontevia ja rehellisiä puheessanne ja se toi paljon samaistumispintaa ja uskoa siihen että itse pystyy ylittämään ne omat pelot ja jännitykset brändäyksen suhteen”

”Kiitos! Tehään kaikki yhessä Fysioterapiasta näkyvämpää/kiinnostavampaa asiakkaille!”

Kysyttävää?

Ota yhteyttä: jani.parkkinen@optimovejkl.com

Copyright Optimove Oy 2020


Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: